Patrona Creations-Βιοτεχνία Κηροποϊίας

Greece-Thessaloniki

Πασχαλινές Λαμπάδες-Κεριά Γάμου-Λαμπάδες Βάπτισης-Διακοσμητικά Κεριά

Copyright@patronacreations.com

All Rights Reserved

Powered by Patronas Dimitris

Πολιτική Απορρήτου

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των Όρων Χρήσης της ιστοσελίδας www.patronacreations.com

Ο επισκέπτης/χρήστης μπορεί να επισκέπτεται την ιστοσελίδα patronacreations.com χωρίς να αποκαλύπτει την ταυτότητά του και χωρίς να παρέχει οποιοδήποτε προσωπικό του στοιχείο χωρίς τη ρητή συναίνεσή του.

Ωστόσο, προκειμένου ο επισκέπτης/χρήστης να δύναται να έχει πρόσβαση στους τιμοκαταλόγους χονδρικής της Επιχείρησης μας και τυχόν καταστεί αποδέκτης ηλεκτρονικού ενημερωτικού υλικού (πχ. Newsletter) που αποστέλλει η Επιχείρηση μας, ώστε να ενημερώνεται για θέματα που αφορούν τόσο τον ίδιο όσο και την επιχείρηση μας, καθώς και τις αγορές του και να τύχει στο μέλλον προνομίων από την Επιχείρηση μας, συναινεί ρητά μέσα από την συμπλήρωση της σχετικής φόρμας στην καρτέλα της ιστσελίδας μας "Εγγραφή Νέου Μέλους" στην εγγραφή του στις υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας  και στην παραχώρηση των κάτωθι στοιχείων [Ονοματεπώνυμο, Επωνυμία Επιχείρησης, Διεύθυνση,Τηλέφωνο επικοινωνίας (σταθερό),Πόλη, Ταχυδρομικός Κώδικας,Αριθμός Φορολογικού Μητρώου,Αρμόδια ΔΟΥ, Διεύθυνση E-mail,Κινητό Τηλέφωνο) στην Επιχείρηση μας ώστε να καταστεί πελάτης της. Επιπλέον, η Επιχείρηση μας δύναται να αρχειοθετεί τις τυχόν αγορές των χρηστών/επισκεπτών της προκειμένου να αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της.

Για την ασφάλιση των δεδομένων σας έχει ληφθεί κάθε εύλογο μέτρο προστασίας. Επίσης, απαγορεύεται ρητά η πρόσβαση προσώπων δίχως εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα.

Χρήση προσωπικών δεδομένων

Η Επιχείρηση μας συμμορφώνεται πλήρως με τις διατάξεις του Ν. 2472/1997, όπως ισχύει, περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η τυχόν επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών από τη Επιχείρηση μας πραγματοποιείται με την ρητή συγκατάθεσή του χρήστη, για τους κάτωθι σκοπούς. Σκοπός της τυχόν επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών από τη Επιχείρηση μας είναι η παροχή δυνατότητας στους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας μας να πραγματοποιούν παραγγελίες, να λαμβάνουν στο μέλλον ηλεκτρονικό ενημερωτικό υλικό (πχ. Newsletter) από την Επιχείρηση μας  για θέματα που αφορούν τους επισκέπτες/χρήστες, η μελλοντική επικοινωνία ή ενημέρωσή τους σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Επιχείρησης μας , καθώς και προκειμένου να αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της. Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί εκούσια από τους χρήστες της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούνται προκειμένου οι χρήστες της να έχουν άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με την Επιχείρηση μας και, να τους παρέχονται απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν και τέλος να εξυπηρετούνται και να εκτελούνται κατά το βέλτιστο οι παραγγελίες τους.

Η Επιχείρη μας  δε διανέμει σε κανένα άλλο οργανισμό ή συνεργάτη που δεν συνδέεται μαζί της τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τους χρήστες και πελάτες της.

Αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων

Η Επιχείρηση μας  έχει το δικαίωμα να αποκαλύψει τα τυχόν προσωπικά στοιχεία που οι χρήστες παρέχουν σε τρίτα μέρη που δεν είναι θυγατρικές ή συνδεδεμένες με αυτή Επιχειρήσεις αποκλειστικά και μόνο στις ακόλουθες περιπτώσεις:

α) προκειμένου να συμμορφωθεί με απαιτήσεις του νόμου, δικαστικών αποφάσεων ή κυβερνητικών κανονισμών,

β) προκειμένου να υπερασπιστεί και να προστατεύσει τα δικαιώματα ή την ιδιοκτησία της,

γ) προκειμένου να ενεργήσει κάτω από επείγουσες περιστάσεις για την προστασία της προσωπικής ασφάλειας των χρηστών της ιστοσελίδας μας, των τοποθεσιών της στο Διαδίκτυο ή του κοινού.

Προστασία δεδομένων

Η Επιχείρηση μας  δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικά στοιχεία και δεδομένα που παρέχουν οι επισκέπτες/χρήστες. Για το σκοπό αυτό έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα τεχνικής ασφαλείας και οργάνωσης επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών. Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγονται αποθηκεύονται σε αποθηκευτικά μέσα περιορισμένης πρόσβασης που ελέγχονται με κωδικούς πρόσβασης και η Επιχείρηση μας  χρησιμοποιεί ειδικές τεχνολογίες και διαδικασίες για να ενισχύσει την προστασία αυτών των πληροφοριών έναντι απώλειας ή κακής χρήσης, καθώς και να τις προστατέψει από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, κοινοποίηση, τροποποίηση ή καταστροφή. Εντούτοις, αν και η Επιχείρηση μας καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να προστατευθούν τα ανωτέρω στοιχεία, δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι οι ως άνω τεχνολογίες και διαδικασίες δεν θα προσβληθούν ποτέ και κατά οποιοδήποτε τρόπο.

Προς τούτο, εάν υποπέσει στην αντίληψή οποιουδήποτε επισκέπτη/χρήστη οποιαδήποτε παράνομη, κακόβουλη, μη ενδεδειγμένη ή αθέμιτη χρήση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τα οποία σχετίζονται με οποιοδήποτε τρόπο με τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος, αναλαμβάνει την υποχρέωση όπως γνωστοποιήσει το γεγονός άμεσα στην Επιχείρηση μας. Σε διαφορετική περίπτωση θα ευθύνεται και ο ίδιος απέναντι στην Επιχείρηση μας.

Δικαιώματα πρόσβασης και αντίρρησης

Οι χρήστες της ιστοσελίδας μας δικαιούνται να ενημερωθούν από την Επιχείρηση μας σχετικά με το εάν τα προσωπικά δεδομένα που τους αφορούν αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας από την Επιχείρηση μας ή/και να προβάλλουν αντιρρήσεις για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που τους αφορούν και ειδικότερα να ζητήσουν τη διόρθωση, την προσωρινή μη χρησιμοποίηση, τη δέσμευση, τη μη διαβίβαση ή ακόμα και τη διαγραφή τους. Η σχετική αίτηση σε ό,τι αφορά την Επιχείρηση μας θα πρέπει να είναι ενυπόγραφη, έγγραφη και να αφορά σε συγκεκριμένο αίτημα ή/και ενέργεια, να αποσταλεί στην εξής διεύθυνση: "Πατρώνα Ευδοξία, Πτολεμαίων 14,ΤΚ 54630, Θεσσαλονίκη" και να συνοδεύεται από αποδεικτικά έγγραφα περί της ταυτότητας των αιτούντων (ΓΝΗΣΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ). Η Επιχείρηση μας υποχρεούται να απαντήσει εγγράφως εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα πέντε (15) ημερολογιακών ημερών από τη λήψη της σχετικής αίτησης.

Πληροφορίες μη προσωποπαγείς

Κατά την επίσκεψη στην ιστοσελίδα της Επιχείρησης μας είναι ενδεχόμενο να συλλεχθούν κάποια στοιχεία που δεν μπορούν να συσχετιστούν με συγκεκριμένο πρόσωπο (μη προσωποπαγή), τα οποία βοηθούν την Επιχείρηση μας αποκλειστικά στην παροχή καλύτερων υπηρεσιών στους πελάτες της. Για παράδειγμα καταγράφονται τα «domains» από τα οποία προέρχονται οι επισκέψεις και γίνεται μέτρηση των δραστηριοτήτων των επισκεπτών στους δικτυακούς τόπους της Επιχείρησης μας, αλλά με τρόπο που τα συλλεγόμενα στοιχεία παραμένουν μη προσωποπαγή, δηλαδή ανίκανα να προσδιορίσουν την ταυτότητα του χρήστη. Οι πληροφορίες αυτές ονομάζονται και δεδομένα «clickstream» και χρησιμοποιούνται και αναλύονται μόνο αθροιστικά, με σκοπό την κατανόηση τάσεων και μοτίβων. Οι παραπάνω πληροφορίες δεν εξετάζονται σε επίπεδο μεμονωμένων χρηστών. Η Επιχείρηση μας μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτά τα στοιχεία για να αναλύσει τις τάσεις και τα στατιστικά δεδομένα και ως εκ τούτου να παρέχει καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες της.

Η συλλογή των παραπάνω πληροφοριών διενεργείται μέσω των λεγόμενων «cookies». Η τεχνολογία αυτή δεν συλλέγει προσωπικές πληροφορίες. Το cookie είναι ένα σύνολο δεδομένων το οποίο έχει τη μορφή ενός μικρού ανώνυμου ίχνους («text file») το οποίο μπορεί να αποστέλλεται από την ιστοσελίδα μας στον browser του υπολογιστή του χρήστη, στη συνέχεια αποθηκεύεται εκεί και μέσω αυτού μπορεί να αναγνωριστεί ο υπολογιστής του χρήστη, αλλά όχι ο ίδιος ο χρήστης. Τα cookies βοηθούν με πολλούς τρόπους ώστε να γίνεται η επίσκεψη στην ιστοσελίδα της Επιχείρησης μας πιο διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα για το χρήστη. Ο χρήστης μπορεί, εάν επιθυμεί, να απενεργοποιήσει εντελώς τα cookies στον browser του. Ωστόσο εάν αυτό γίνει, μερικοί διαδικτυακοί τόποι μπορεί να μη λειτουργούν κανονικά